L’ALBERCOC DE PORRERES: COM HA INFLUIT EN LA VIDA DELS PORRERENCS

Categoria: Fotos d'activitats cursos anterior Publicat el Divendres, 30 Gener 2015

albercoc


Informació per la participació al projecte :


L’ALBERCOC DE PORRERES: COM HA INFLUIT EN LA VIDA DELS PORRERENCS
És un projecte de cultura participativa, on volem donar veu a la societat a través de l’art.
I a Porreres ho fem amb motiu de l’albercoc el qual ens permet crear a nivell comunitari un pont de comunicació generacional on es transmetrà la tradició de Porreres entorn el producte emblemàtic, l’albercoc. Mitjançant la participació de grans i joves es crearà un projecte artístic interdisciplinar on quedarà plasmat tant a nivell humà i social el procés i progrés que ha viscut l’albercoc des de principis de segle fins a dia d’avui i com aquest ha influït en la vida dels porrerencs.
El projecte artístic consta d’una instal·lació artística on dos arbres simularan dos albercoquers, un recollirà les experiències, anècdotes, cançons, gloses, imatges, receptes de cuina i materials que s’utilitzaven als sequers i l’altre recollirà l’estat actual de l’albercoc amb imatges, materials, nous processos...
El projecte va començar a gestar-se el més de maig 2014, des de llavors ja s’han realitzat diverses reunions amb persones, entitats i col·lectius del poble per començar a dissenyar el concepte del projecte artístic. Ara estem amb la fase de la recollida d’informació i materials i ens agradaria comptar amb la col·laboració del màxim de persones possibles i en especial amb els joves per tal de poder rebre de les persones majors la riquesa i el saber fer de diferents generacions.
Pensen que involucrar als joves d’una manera directa en el projecte és una manera de fer-los partícips d’aquesta part de la història de Porreres, és per aquest motiu que proposem la seva participació realitzant entrevistes a les persones que varen viure els sequers o segueixen involucrats amb l’albercoc, com també sol·licitem la vostra col·laboració aportant informació, experiències viscudes i el que considereu important o rellevant envers l’albercoc.
Els joves podran gravar en vídeo o fer fotos a les persones entrevistades sempre i quan ens doneu el vostre consentiment.
Aquest projecte és de tots i per tots els porrerencs, com més informació, imatges, materials tinguem més l’enriquirem, és per aquest motiu que tots i totes esteu convidats a participar-hi, grans i joves.
Per qualsevol dubte o si voleu passar-nos informació no tingueu inconvenient a contactar amb nosaltres al telèfon 636785772 i demanar per Margalida Forteza, també podeu consultar el web telmproduccions.com/ .


Moltes gràcies i bon any 2015.

Magalida Forteza

www.telmproduccions.com – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. – Tel. 636785772

Vist: 477
0
0
0
s2sdefault