Dia de la Pau

Categoria: Circulars del centre Publicat el Divendres, 25 Gener 2019

DiA DE LA PAU i NO ViOLÈNCiA  30 DE GENER

 

Coneixeu SONRISA MÉDICA?

Enguany volem celebrar el Dia de la Pau ajudant-los.

Sonrisa Médica  és una associació sense ànim de lucre, pionera a Espanya en l’àmbit de l’acompanyament de Pallassos d’Hospital a pacients i declarada d’utilitat pública pel Ministeri de l’Interior l’any 2004. Regala il·lusió i humor als Hospitals públics de les Illes Balears i creu fermament en l’alegria com a millor medicina, i en el potencial del pallasso d’hospital com a eina terapèutica.

Si voleu més informació podeu accedir a la seva pàgina web: www.sonrisamedica.org

Com ho podeu fer per ajudar-los?

Dia 1 de febrer celebrarem una CURSA SOLIDÀRIA, participant SA SITRA, COL·LEGI VERGE DE MONTI-SION i l’ESCOLA NOVA, la inscripció serà voluntària aportant el que cadascú vulgui, 1€,2€...5€,10€....tot el que es recaudarà serà per SONRISA MÉDICA. Podeu dur els euros quan volgueu als tutors o tutores dels vostres fills, abans de dia 1, per així dia dur poder fer l’entrega als pallassos que vendran a ajudar-nos a la cursa.

 Ahhh!! I si voleu conèixer més la bona, fantàstica...tasca que fa SONRISA MEDICA, dia 29 a les 19’30h a S’ESCORXADOR (biblioteca) vendrà el president de l’entitat a explicar-nos exactament el que fan als hospitals, a quins hospitals van...

 

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA SOLIDARITAT

Vist: 135
0
0
0
s2sdefault